Bedrijfsuitje Den Haag

post by related

related post

Bent u op zoek naar een strandtent in Scheveningen om te dineren of even een drankje te doen? Bent u op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje? Zoekt u nog een plek om met 50 man een BBQ te houden? Bij Strandtent Scheveningen is dit allemaal mogelijk! Blue Lagoon is een strandpaviljoen waar diverse evenementen kunnen plaatsvinden, en of u nou met zijn drieën of met zijn dertigen komt, bij ons is er altijd plek!

Bedrijfsuitje Den Haag bij Blue Lagoon

Bij Blue Lagoon zijn er verschillende soorten bedrijfsuitjes te boeken. Denk aan een afscheidsborrel voor een collega die jarenlang in dienst is geweest, of een zakelijke lunch om even wat dingen te bespreken met uw werknemers. Viert u een 25-jarig jubileum en wilt u dit vieren doormiddel van een groot bedrijfsfeest met aansluitend een BBQ? Blue Lagoon zorgt er voor dat dit allemaal mogelijk is en dat u optimaal geniet in de tijd dat u bij ons bent.

Dineren bij Strandpaviljoen Scheveningen

Blue Lagoon beschikt over een uitgebreide menukaart waar heerlijke gerechten op staan, zodat u ook ‘s avonds bij ons terecht kunt voor een diner. Ook een ontbijt of een lunch is mogelijk bij ons.

Strandtent Scheveningen hoopt u binnenkort te verwelkomen

Wij hopen uiteraard dat we u binnenkort bij ons op het terras zien, zodat we u kunnen bewijzen dat u bij ons op de juiste plek bent. Meer weten? Kijk op Bedrijfsuitje Den Haag.

Bedrijfsuitje Den Haag
Rubix Marketing logo