Gokken op voetbal met een welkomstbonus

Wil je gokken op voetbal extra leuk maken? Dan maak je gebruik van de welkomstbonus. Dit is een bonus speciaal voor nieuwe spelers bij een online bookmaker. Dit type bonus staat algemeen bekend als beste bonus die je kan vinden, maar tegelijk is de ene bonus de andere niet. Waar je in ieder geval vanuit mag gaan, is dat je met deze bonus veel meer geld te besteden krijgt. Een vliegende start bij je nieuwe bookmaker. 

Verdubbel je bankroll om te gokken op voetbal

De welkomstbonus bij een bookmaker is vaak dermate aantrekkelijk, dat je jouw bankroll in één keer kan verdubbelen. Dit noemt men een 100% welkomstbonus; 100% van je eerste gestorte bedrag wordt als extra bonus toegekend. Aantrekkelijk natuurlijk, maar is dit geld direct van jou? Helaas niet. De welkomstbonus is gebonden aan voorwaarden, welke bij iedere bookmaker weer anders zijn. De belangrijkste factor binnen de voorwaarden zijn terug te vinden in de rondspeelvoorwaarden. Het is vaak de verwachting dat je het bonusbedrag, dan wel het gestorte bedrag + bonusbedrag een x-aantal keer rondspeelt. Heb je dit ten einde gedaan, dan is de welkomstbonus volledig van jou. Jammer genoeg is dat niet zo makkelijk als het soms lijkt. 

Een bonus? Activeer deze als de competities beginnen

Omdat je de welkomstbonus een x-aantal keren moet rondspelen, is het goed om het bonusgeld te kunnen spreiden over meerdere wedstrijden. Zorg er daarom voor dat je de bonus uitsluitend gebruikt op het moment dat alle grote voetbalcompetities onderweg zijn. Zo heb je tientallen wedstrijden om uit te kiezen, elke week of zelfs elke dag. Door je winstkansen te spreiden, vergroot je tevens de kans dat je na het rondspelen van de welkomstbonus nog meer geld over hebt. Geef jezelf een uitdaging bij gokken op voetbal en activeer de mooiste welkomstbonus van dit moment. 

Rubix Marketing logo