Handige tips voor je interieur

Het inrichten van je interieur is iets wat je gevoel voor thuis maakt of kraakt. Het is dus zaak om je inrichting ontzettend serieus te nemen en je goed voor te bereiden tijdens je zoektocht naar je gewenste basics en accessoires. Met dit korte, maar krachtige artikel helpen we je een eindje op weg.

 

Begin bij de basis

De basis van je interieur begint altijd bij de onderlaag, de vloer. De vloer is een essentieel onderdeel van je woning en bepaald grotendeels de sfeer en woonstijl van je inrichting. Dit is dan ook waar je interieur begint. Een landelijke woonstijl is al makkelijk te creëren met een houten of eiken vloer. Dit type vloer heeft al een gezellige uitstraling van zichzelf waardoor je direct warmte in je interieur krijgt. De houtkleur van de vloer is eenvoudig te doorbreken met een grijze of donkere bank. Als woonaccessoires geven houten fotolijstjes aan een lichte muur een schitterend effect waarbij de warmte van het hele interieur compleet gemaakt wordt.

 

Probeer eens wat anders

Het kiezen voor de veilige weg is natuurlijk erg makkelijk, maar wel erg saai. Je kan ook eens kijken naar net dat ene unieke meubel waarmee jouw huiskamer zicht kan onderscheiden en wat jou extra trots maakt op je interieur. Een goed voorbeeld van een dergelijk onderdeel van je interieur zouden Arabische lampen kunnen zijn. Deze lampen geven ontzettend mooie effecten aan de ruimte in je woning en bieden je net wat extra sfeer.

 

Geen geld? Geen probleem.

Zit je even krap bij kas of staat er een andere grote uitgave op de planning? Geen probleem. Er zijn talloze manieren om snel geld te lenen bij een bank of kredietverstrekker. Pas hier wel mee op. Geld lenen kost natuurlijk geld, maar kan je in veel gevallen ook even uit de brand helpen.

Rubix Marketing logo