Tuinmeubelen

In de zomer lekker genieten in de tuin? Of in de winter de mogelijkheid hebben om buiten te zitten? Dat is voor iedereen mogelijk. Tuinen zijn er in alle soorten en maten en tuinmeubelen ook. Voor elke tuin is er een praktische en stijlvolle oplossing.
Terrasmeubels in de winter

De meeste terrassets moeten in de winter naar binnen. Dit om te voorkomen dat het weer de kwaliteit of uitstraling van uw meubels aantast. Uw terras oogt dan leeg en kaal en er is geen mogelijkheid meer om ergens te zitten. Echter, met een terrasverwarmer of buitenkachel zou u nog erg lang plezier kunnen hebben van uw terras. Tuinmeubelen van rvs, metaal of aluminium zijn geschikt voor vier seizoenen. U kunt ze dus het hele jaar door, zonder problemen buiten laten staan. Geen enkele factor heeft invloed op deze duurzame meubelen. Zo kunt u het hele jaar door profiteren van uw terras.

Steigerhout
Steigerhouten meubelen zijn al een paar jaar een trend op het gebied van (tuin)meubelen. De robuuste uitstraling van dit vurenhout laat uw tuin opleven. Steigerhout is daarnaast een duurzaam materiaal. Mits het bewerkt is, kunt u uw steigerhouten meubelen zelfs buiten laten staan in de winter. Zorg er dan wel voor dat u de meubels iets van de grond haalt, om te voorkomen dat ze langdurig in een laagje water staan. Ook is het aan te raden om uw steigerhouten meubelen af en toe schoon te maken met lauw water en groene zeep. U kunt er ook voor kiezen een waterdichte coating aan te brengen, zodat uw meubels snel droog zijn na een regenbui.

Klein terras
Ook voor het kleinere terras zijn er tal van mogelijkheden tot een comfortabele zithoek. Heeft u een kleine tuin of alleen een balkon? Houd er bij het inrichting dan rekening mee dat u ‘verticaal’ werkt. Een voorbeeld van verticaal meubileren is de balkontafel die u ophangt aan de reling van uw balkon, hierbij houdt u uw grondoppervlak vrij, wat uw balkon optisch groter maakt. Kies daarnaast het liefst voor luchtige materialen en doorzichtige meubels om ruimtelijkheid te behouden. Dus geen grote massieve meubels, maar meubels op pootjes.

Tip: op online veilingen worden de mooiste tuinmeubels voor lage prijzen geveild.

Rubix Marketing logo