Tweede Huis Italië

Iedereen droomt er wel eens van; een tweede huis ergens op de wereld waar het warm en zonnig is. Italië is hier een van de mooiste plekken voor, mede het klimaat en het heerlijke eten maakt Italië tot een prachtig land. U boft, want Tweedehuisitalie.nl start binnenkort met de bouw van prachtige villa’s in het gebied Umbrië. Het worden zeven zeer luxe villa’s waar u zich helemaal thuis zult voelen tussen de heuvels en de olijfbomen. Neem zeker even een kijkje op de website van Tweede Huis Italië!

Op en top genieten bij Tweede Huis Italië

De villa is volledig naar eigen wens aan te passen. Wil jij een compleet ingerichte villa? Dat kan bij Tweede Huis Italië worden geregeld. Een privezwembad naast de villa? Ook dit is mogelijk! U zult elke keer als u bij uw eigen villa aankomt weer genieten hoe mooi het erbij ligt. Tweede Huis Italië zorgt ervoor dat u een prachtige tijd beleeft als u een periode in uw villa verblijft.

Permanente bewoning of verhuur bij Tweede Huis Italië

Mocht u een villa kopen, dan is het mogelijk om hier permanent te verblijven, maar ook kunt u de villa te huur aanbieden. Via de Fattoria van Tweedehuisitalie.nl kan deze verhuur worden geregeld. Zij regelen de ontvangst, de schoonmaak en diverse zaken die komen kijken bij het verhuren van een villa. Zo hoeft u dus niet zelf aanwezig te zijn als u een villa verhuurt.

Topkwaliteit bij Tweede Huis Italië
Rubix Marketing logo