Zaalverhuur Utrecht

Een feest geven in Utrecht is iets waar altijd een zaaltje voor nodig is. Zaalverhuur in Utrecht was nog nooit zo makkelijk als bij Woolloomooloo! Wij hebben diverse zalen in de aanbieding, voor grotere feesten of kleinere partijen. De Woolloomooloo is een begrip in Utrecht, iedereen is er weleens geweest of heeft er verhalen over gehoord. Wat is er dan nog mooier dan jouw eigen feest te geven in de Woolloomooloo? Zaalverhuur in Utrecht is zo geregeld!

‘De Woo’ ligt midden in het centrum van Utrecht en wordt wekelijks ontzettend veel bezocht. Er zijn in totaal drie ruimtes, waar ongeveer 800 man in kunnen. Dit is best een groot aantal, wij zijn dan ook een van de groteren in Utrecht. Wij rekenen tevens relatief lage drankprijzen, dit om de mensen met een wat kleiner budget tegemoet te komen. Wij zijn de ideale horecagelegenheid in Utrecht, mede door de locatie en de grootte van de zalen. Zaalverhuur in Utrecht was nog nooit zo makkelijk!

Wij zijn op zondag en dinsdag beschikbaar voor zaalverhuur, de rest van de week is onze discotheek geopend en kun je langskomen voor een geweldige avond! Wij zijn die avonden geopend van 23:00 tot 5:00, en op donderdag tot 6:00. Genoeg tijd om je te vermaken dus! Wil jij meer weten over de mogelijkheden tot het huren van een zaal bij Woolloomooloo? Neem even contact met ons op via 030 2360816. Voor dat moet je zijn bij Woolloomooloo, dé discotheek in Utrecht!

Zaalverhuur Utrecht | Woolloomooloo
Rubix Marketing logo