Bedrijfsuitje Scheveningen

post by related

related post

Zoekt u een plek voor uw bedrijf om heerlijk te vertoeven in het prachtige Scheveningen? Strandtent Blue Lagoon is de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje Scheveningen. Wij geven uw personeel het gevoel dat ze echt op vakantie zijn. Op deze manier komt uw personeel even goed tot rust en dat bevordert volgens ons ook de sfeer op de werkvloer. En dat is niet geheel onbelangrijk.

Bedrijfsuitje Scheveningen aan het strand

Niets is lekkerder dan overdag eerst met het hele bedrijf lekker uit te waaien in de wind op het strand, om vervolgens bij ons op het terras te genieten van een ijskoud drankje en diverse heerlijke gerechten. Want ook het eten bij ons is van uitzonderlijk goede kwaliteit.

Bedrijfsuitje Scheveningen bij strandpaviljoen Blue Lagoon

Wij van Blue Lagoon stellen voor u het perfecte bedrijfsuitje klaar, u hoeft alleen maar door te geven met hoeveel man u komt, en wij verzorgen de rest tot in de perfectie. Eerst een van de vele workshops volgen om vervolgens verder te gaan met een gezellige borrel. Of eerst golfsurfen om daarna een uitgebreide keuze te hebben aan diverse soorten vlees en vis van de BBQ? Die keus laten wij aan u.

Bedrijfsuitje Scheveningen
Rubix Marketing logo