Kinderkamer Inspiratie

post by related

related post

Kinderkamer stijlvol inrichten

Kinderen houden van andere decoratieve spullen dan volwassenen. Om van hun kamer een prettige plek te maken, hebben we bij Decoraza een breed gamma aan speelse accessoires die geschikt zijn voor de kamer van je zoon of dochter. Ontdek de mogelijkheden!

Kinderbehang

Kinderen houden helemaal niet van klassieke kleuren of saaie patronen aan de muur. Naast een likje verf aan de muur, kan je ook kiezen voor een leuk behangpapiertje. Kies uit stoer behang met superhelden, meisjesachtig muurpapier met lolly’s of exotisch onderwaterbehang. Er is voor elk wat wils, zowel in pastelkleuren als in felle kleuren!

Muurstickers kinderkamer

Wanneer een volledige muur met druk behangpapier niet het ding van je kind is, kan je ook opteren voor muurstickers. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen, minder permanent en kunnen vaak gepersonaliseerd worden wat betreft ophanging. Geef de kinderkamer een leuke toets met een wandsticker van de kleine zeemeermin of een Cars muursticker!

Schattige dekbedovertrekken

Kinderen dromen wel eens van een carrière als ballerina of voetballer. Met een leuke bedovertrek breng je hen al iets dichter bij het vervullen van hun dromen. De overtrek en de kussensloop zijn zo ontworpen dat het lijkt alsof je kind zelf de outfit draagt. En als je rakker graag een huisdier wil, dan is daar ook een oplossing voor!

Decoratieve dierenkoppen

Met een pluche leeuwenkop aan de muur waant je kind zich op safari. ’s Nachts dromen van flamingo’s, neushoorns en buffels, overdag ze aanschouwen aan de muur. De echte durvers kunnen hun ouders doen schrikken met een dierenvermomming. Als je kind even moe is, ligt de vermomming ook leuk op het bed of op de grond!

Op zoek naar muurdecoratie voor volwassenen? Ontdek ons aanbod fotobehang en wandklokken!

Rubix Marketing logo